BIOLOGISCH EN FAIR TRADE ONDERNEMEN

Als koffiebedrijf zorgen wij voor een eerlijk koffieproces. Van de selectief hoogwaardige rode bes tot aan de heerlijke kop koffie die bij u aan tafel wordt geserveerd. Onze biologische koffiebonen worden duurzaam geplukt en eigenhandig en fair trade uit o.a. Indonesië geïmporteerd.

Je kunt dus zeggen dat mede door jouw gedronken kopje koffie, wij de boeren waarmee wij samen werken, een beter leven bieden door een eerlijke prijs te betalen.

Ben zelf verantwoordelijk voor een betere wereld en drink eerlijke koffie!

MEER LEZEN OVER DIT PROCES? KLIK HIER

eerlijk & duurzaam

Waar de koffie vandaan komt is voor Mocca erg belangrijk en daarom stellen wij hoge eisen aan hoe de koffieplantages worden verzorgd én vooral op welke wijze en met welke middelen de koffieboeren werken. Dit kan volgens Mocca alleen volgens eerlijke en duurzame principes.

Omdat Mocca kwaliteit en ambacht ambieert, betaalt zij hier dan ook een eerlijke prijs voor. Dit zijn voor Mocca de belangrijkste uitgangspunten om de koffie waardig te kunnen serveren.

Mocca werkt uitsluitend samen met partners die handelen volgens duurzame, biologische, fair trade en eerlijke principes!

EXCLUSIEF EN KWALITEIT MET KENNIS

De passie en kennis om de gast van iedere kop te kunnen laten genieten vormen de bouwstenen van ons bedrijf.
Iedere melange is speciaal, op onze eisen, voor haar gast samengesteld. Er is selectief en doelgericht gezocht naar de beste combinaties van bonen zodat de huismelanges Hercules en MorningGlory op de juiste manier in balans zijn.

Klik hier om meer te lezen over de melanges:
HERCULES en MORNINGGLORY

Come on In!

Elke dag geopend

vanaf 8:00 uur 's morgens

Contact

Waar

Oude Markt 3
5911 HG Venlo

Bellen

+31 (0)6 254 025 23

Mailen

info@moccacoffeecompany.nl